Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Aceste 5 trucuri simple vizeaza usurarea folosirii telefoanelor inteligente si imbogatirea experientei multimedia

Multi oameni nu-si pot imagina viata fara mult-iubitul telefon inteligent. Pe langa apeluri, folosim zi de zi smartphone-ul si pentru muzica, alarma, calendar si camera foto, ca sa nu mai vorbim de sutele de aplicatii si jocuri pe telefon.

Aceste 5 trucuri simple vizeaza usurarea folosirii telefoanelor inteligente si imbogatirea experientei multimedia.
1. Picura un strop de apa pe lentila camerei telefonului ca sa ajustezi rapid focalizarea acesteia. Multe telefoane sunt rezistente la apa, iar picatura de apa serveste pe post de lentila focalizanta.

2. Asaza telefonul intr-un pahar din sticla pentru a amplifica volumul audio atunci cand asculti muzica. Astfel elimini nevoia de a mai cumpara si boxe portabile.

3. Folosirea touchscreen-ului telefonului necesita multa precizie, iar uneori degetele sunt prea mari pentru anumite operatii de finete. Este usor, in schimb, sa-ti confectionezi propriul accesoriu stylus din folie de aluminiu. Poti folosi apoi accesoriul pentru desen si tastarea rapida pe touchscreen. Multe telefoane sunt fabricate din sticla rezistenta la zgariere, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta.

4. Vrei sa tii telefonul in pozitie fixa si nu ai stativ? Nicio problema, rabateaza bratele ochelarilor, asaza-i pe masa si fixeaza telefonul pe pozitie intre bratele acestora.

5. Flash-ul camerei telefonului poate fi transformat in lanterna, cu totii stim asta. Dar exista un mod simplu de a amplifica aceasta lumina indeajuns cat sa ilumineze intreaga incapere la fel ca un bec omnidirectional. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi deasupra flash-ului camerei o sticla transparenta! Efectul este grozav.
loading...

Niciun comentariu