Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Care este povestea acestei imagini speciale ce a impresionat internetul?

În fotografie un băiețel îl ține pe piept pe unul dintre frățiorii săi gemeni născuți prematuri. Tatăl lui face același lucru cu celălalt frățior. De ce fac ei asta?

Cei doi o ajută în acest fel pe mamă care tocmai născuse înainte de termen, gemenii aveau probleme de sănătate iar medicii i-au sfătuit să încerce tehnica ,,piele-pe-piele”. S-a demonstrat importanța contactului piele-pe-piele dintre mame și bebeluși, acesta poate modifica capacitatea de autoreglare a organismului, ei având astfel o stare de sănătate mai bună față de ceilalți care dacă sunt lipsiți de acest tip de contact cu mamele sunt mai iritabili, iar relația dintre mame și bebeluși este una mai superficială, interacțiunea dintre ei nemaifiind atât de profundă.
Această fotografie, care este o ilustrare a acestei tehnici de recuperare a sugarilor, a fost făcută în Danemarca și distribuită pe Facebook de o organizație (,,NINO Birth”) din Africa de Sud care sprijină legătura dintre părinți și bebeluși formată imediat după naștere, postând mereu imagini surprinse din acest fel de momente speciale.
Cu peste 30.000 de aprecieri și alte 22.000 de distribuiri, fotografia a devenit virală, devenind în același timp un prilej pentru vizitatorii paginii de a-și povesti experiențele similare și mărturisirile despre momente la fel de speciale, despre miracolul vieții și legăturile extraordinare dintre părinți și copii.
loading...

Niciun comentariu